• Zonta aan Zee installeert Saron Abraha

  Verheugd installeerde Zonta aan Zee haar nieuwe lid Saron Abraha. Saron werkt als financieel specialist bij de OPCW, de waakhond voor chemische wapens. Saron gaf aan uit te kijken naar een inspirerend lidmaatschap en onderdeel uit te gaan (lees meer)

 • Floor van Ameyde bedankt Zonta aan Zee

  Floor van Ameyde, die in 2017 een droomticket won, bedankt Zonta aan Zee hartelijk. “Dankzij Zonta heb ik weer goede materialen”, aldus Floor. Floor droomt van Olympisch Goud.

 • Zonta aan Zee installeert Diane Confurius

  Trots installeerde Zonta aan Zee Diane Confurius als nieuw lid. Diane werkt als big data analist en promoveert tevens aan de universiteit Tilburg op een studie naar de arbeidsmarkt positie van mensen uit Sub-Sahara Africa in Nederland. “Diane (lees meer)

 • Zonta aan Zee feliciteert jubilarissen

  Zonta aan Zee feliciteerde 4 jubilarissen die 30 jaar lid zijn van de club. De jubilarissen ontvingen een fles bubbels en haalden anekdotes op over hun belevenissen in de afgelopen jaren. Zonta aan Zee feliciteert de jubilarissen van (lees meer)

 • Zonta aan Zee reikt 4 Droomtickets uit

  Zonta aan Zee reikte op de Zonta Areadag in april 4 droomtickets uit. De droomtickets staan garant voor een financiele bijdrage van 1.250 euro. Linda Lawa ontving een droomticket voor haar werk aan een boekje dat hulp biedt (lees meer)

 • Olijfolie tegen Loverboys

  Zonta aan Zee verkocht 70 flessen prima olijfolie voor het goede doel: de Loverboy app van Stichting Shop Den Haag. In Wassenaar en Den Haag liep het storm om de beste flessen olijfolie uit eerste persing te bemachtigen. (lees meer)