• Break the Silence: Zonta in actie met Tony Chocolonely

  Zonta aan Zee verkocht 1000 Tony Chocolonely’s om UN Women in hun actie Orange the World te ondersteunen. In een van de Zoomsessies die in het najaar werd georganiseerd door UN Women kwam Zonta aan Zee op het (lees meer)

 • Zonta en Orange the World

  25 november was het zover: Orange the World. Over de hele wereld werden gebouwen oranje verlicht om een statement te maken tegen geweld tegen vrouwen. Zo ook in Den Haag. Om 18.30 uur drukte burgemeester Jan van Zanen (lees meer)

 • Zonta haalt bijna €10.000 op voor telefoonlijn Hear my Voice

  Op 25 november 2018 organiseerde Zonta, een organisatie die zich inzet voor vrouwen, een grote tassenverkoop in Den Haag ten bate van de gratis telefoonlijn Hear my Voice. Op maandag 4 februari 2019 overhandigde Marion Bootsma namens Zonta (lees meer)

 • Zonta aan Zee installeert Nathalie Kaarls

  Zonta aan Zee installeerde in november 2018 Nathalie Kaarls als nieuw lid van de club. Nathalie is al jaren werkzaam in de energie sector en daarbinnen gericht op nieuwe vormen van duurzame energie. Momenteel werkt ze als licentie- (lees meer)

 • Zonta aan Zee installeert Saron Abraha

  Verheugd installeerde Zonta aan Zee haar nieuwe lid Saron Abraha. Saron werkt als financieel specialist bij de OPCW, de waakhond voor chemische wapens. Saron gaf aan uit te kijken naar een inspirerend lidmaatschap en onderdeel uit te gaan (lees meer)

 • Floor van Ameyde bedankt Zonta aan Zee

  Floor van Ameyde, die in 2017 een droomticket won, bedankt Zonta aan Zee hartelijk. “Dankzij Zonta heb ik weer goede materialen”, aldus Floor. Floor droomt van Olympisch Goud.