Stichting Leergeld Den Haag

In het jaar 2014-2015 steunde Zonta Stichting Leergeld Den Haag. Stichting Leergeld Den Haag is een stichting die zich, in samenwerking met diverse partijen, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. Door verstrekkingen in natura (computers, fietsen, sportkleding, muziekinstrumenten) wordt ervoor gezorgd dat ook deze kinderen kunnen meedoen op school of in het verenigingsleven.

Ons zeer goed bezochte innovatie symposium in Kasteel de Wittenburg te Wassenaar leverde voldoende fondsen op om 24 kinderen te voorzien van een nieuwe fiets.
Tijdens de Top op Zondag spraken onder andere Jeroen de Waal, hoofd Strategy bij Philips Lighting, Aart van der Vlist, CIO bij UWV, Ferdinand Vroom, Security Consultant bij Nationale-Nederlanden en Paul Bom van de Vegetarische Slager.

Voor meer informatie:
Flyer: Programma Top op Zondagmiddag 24 november 2013[1]
Programmaboekje: Programmaboekje Top op Zondagmiddag 2013[1]