Zonta aan Zee

Zonta aan Zee is een regionale Zonta club binnen de Area Nederland. Zonta aan Zee komt bijeen in Den Haag en dineert daar aan zee. Naast het netwerk- en gezelligheidsaspect is een ander belangrijk doel van deze vrouwen het bijdragen aan een sterkere positie van vrouwen. Daartoe wordt ieder jaar een Serviceproject geselecteerd. Voor dit project wordt een financiële bijdrage verdiend door het organiseren van fundraising activiteiten. Zie voor een aantal voorbeelden de projecten van Zonta aan Zee.

Zonta aan Zee bestaat uit een groep van 25 leden van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. De club komt iedere eerste dinsdag van de maand samen. Deze reguliere avonden kenmerken zich door een interessante spreker, een borrel en een diner. De sprekers praten ons bij over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals vrouwen in de media; de werking van een veilinghuis; de beveiliging van vliegtuigen; de nieuwste trends op het gebied van breien met ecologische wol; het museum in Scheveningen; kunstwerken rondom Katwijk en informatiebeveiliging.

Zonta aan Zee wil groeien en werft momenteel nieuwe leden. Zonta aan Zee wil een club zijn waarin vrouwen uit verschillende (vrije, zelfstandige dan wel hoger gekwalificeerde) beroepen vertegenwoordigd zijn.

 

Zie de contactpagina voor informatie over contact met Zonta aan Zee.