• Hear my Voice

  De telefoonlijn Hear my Voice biedt een luisterend oor aan slachtoffers van huiselijk geweld. Zonder oordeel, zonder consequenties en volledig anoniem. De nieuw opgericht telefoonlijn wordt bemand door lotgenoten. Zonta steunt Hear my Voice door telefoons aan te (lees meer)

 • Femmes for Freedom

  In het jaar 2017-2018 steunt Zonta aan Zee Femmes for Freedom. FFF is een stichting die opkomt voor de rechten van alle vrouwen die de nare gevolgen ondervinden van allerlei vormen van huwelijkse gevangenschap. FFF streeft naar huwelijkse (lees meer)

 • Dromen, Durven, Doen

  Vrouwen hun potentieel laten benutten. Dromen laten uitkomen. Weer durven dromen wanneer je dat verleerd was. Daar gaat het om bij Dromen, Durven, Doen. Samen met PEP Den Haag ontwikkelde Zonta aan Zee een werkpakket Dromen, Durven, Doen (lees meer)

 • Loverboy app – SHOP Den Haag

  In het jaar 2016-2017 ondersteunt Zonta aan Zee een Loverboy app die wordt gelanceerd door SHOP Den Haag. Deze app zal jonge meisjes en hun omgeving informeren over het hebben van een goede relatie. Loverboy App De komst (lees meer)

 • Theater de Nieuwe Regentes

  Zonta aan Zee zette theater De Nieuwe Regentes in de spotlight! In 2015 organiseerde Zonta aan Zee twee evenementen waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het theater. Vrijwilligers runnen dit sympathieke theater dat in een oud zwembad (lees meer)

 • Stichting Leergeld Den Haag

  In het jaar 2014-2015 steunde Zonta Stichting Leergeld Den Haag. Stichting Leergeld Den Haag is een stichting die zich, in samenwerking met diverse partijen, richt op kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een laag inkomen. (lees meer)